Su Yaşatma Teknolojisinin Özellikleri
Su moleküllerinin grup yapısı küçük, düzenli, kararlı, enerjisi yüksek kristal yapısı düzgün hexagonal hale döner. Yüzey gerilimi % 18’ e varan oranda düştüğünden, su daha yumuşak hal alır. Suyun yüksek derecede düzenli moleküler yapıya ulaşması ile çözünmüş oksijen miktarı artmaktadır.
Faydalı bakterilerin gelişimini teşvik ederken zararlı bakterileri pin-point (iğne ucu bakteri) formuna dönüştürerek dirençsiz hale gelmelerini sağlar.
Sudaki kalsiyum karbonat yapısını yüzeye tutunamayan forma dönüştürür. Dolayısı ile mevcut kireçlenmede çözünme ve temizlenme sağlanırken yeni kireç oluşumu azalır.
Su molekülleri ile metal iyonları arasındaki manyetik bağ etkisi azaldığından korozyon etkisi 24 kat azalır.
Sudaki kimyasal toksinler ve ağır metaller kimyasal olarak filtrelense bile frekansları suyun belleğinde elektromanyetik dalga olarak kalmaktadır. Water Vital bu negatif dalgaları ortadan kaldırmaktadır.
Çözme kabiliyeti, oksijen miktarı ve fiziksel gücü artmış suda kimyasalların kullanımı azalırken zararlı etkileri de azalır.
Görülmektedir ki suyun; doğal ve sağlıklı yapısına dönebilmesi ve suda oluşan problemlerin kontrol altına alınabilmesi için Water Vital Su Yaşatma Teknolojisi’ne ihtiyacı bulunmaktadır.
Water Vital Su Yaşatma Teknolojisi ile sağlanan su tasarrufu, kimyasal kullanımlarında azalma, enerji verimliliğindeki artış ve atıklardaki iyileşme, çevreyi ve doğayı korumaya yardımcı olur.
“Çevreye Duyarlılık ve Enerjinin Verimli Kullanılması” ve “Çevreye Duyarlılık Standartları” kapsamında Yeşil Yıldız ve Beyaz Yıldız gibi kalite belgelerinin kriterlerine ulaşmakta ve bu kriterlerin sürdürülebilirliğini sağlamakta güçlü bir destektir.